Szederbokor mint belatasgatlo? Keritesre felfuttatva hogyan nezhet ki?
Keresztbe szeretnek a kert elejere felhuzni egy keritest hogy ne lassanak be az utcarol. Eppen ahol kineztem a helyet egy oriasi szederbokor van amit folyamatosan nyirok mert orult modjara terjeszkedik. A kerdesem az lenne hogy szerintetek hogyan festene ha felfuttatnam a keritesre? (Olcso drotkerites a terv) Tudom szebb egy borostyan vagy vadszolo de azaz igazsag hogy egyszeruen isteni a szeder ami terem rajta es roskadasig van tele. Szerintem barhova felkuszna mert mindenfele menne.
Telen hogy nez ki a szeder levele? Oszinten szolva nem emlekszem mar hogy telen hogy nez ki az a bokor 😅
Egyebkent kerestem neten infot rola se senki nem hasznalja ugy mint belatasgatlo.
content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/16599582129261600769066.jpg
Valahogy így nézne ki szerintem
Nálunk évtizedek óta van szeder, tökéletes belátásgátló. Hárány, hogy nől mint a veszedelem..
Az is igaz, hogy bőven terem, megvan a téli lekvár.
A szeder lombhullató. A nagyobb fagyokig megmaradhatnak a levelek, enyhébb teleken pár levél át is telelhet, de alapjában a szeder télen csupasz. Nyáron jó belátásgátló, ha kap aszályban öntözöd.
Ennyire azért nem átláthatatlan normál esetben, csak itt nem lett rendesen megmetszve előző évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!