Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szederbokor mint belatasgatlo?...

Szederbokor mint belatasgatlo? Keritesre felfuttatva hogyan nezhet ki?

Figyelt kérdés

Keresztbe szeretnek a kert elejere felhuzni egy keritest hogy ne lassanak be az utcarol. Eppen ahol kineztem a helyet egy oriasi szederbokor van amit folyamatosan nyirok mert orult modjara terjeszkedik. A kerdesem az lenne hogy szerintetek hogyan festene ha felfuttatnam a keritesre? (Olcso drotkerites a terv) Tudom szebb egy borostyan vagy vadszolo de azaz igazsag hogy egyszeruen isteni a szeder ami terem rajta es roskadasig van tele. Szerintem barhova felkuszna mert mindenfele menne.

Telen hogy nez ki a szeder levele? Oszinten szolva nem emlekszem mar hogy telen hogy nez ki az a bokor 😅

Egyebkent kerestem neten infot rola se senki nem hasznalja ugy mint belatasgatlo.

2022. aug. 8. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:

content://com.android.chrome.FileProvider/images/screenshot/16599582129261600769066.jpg

Valahogy így nézne ki szerintem

2022. aug. 8. 13:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Nálunk évtizedek óta van szeder, tökéletes belátásgátló. Hárány, hogy nől mint a veszedelem..

Az is igaz, hogy bőven terem, megvan a téli lekvár.

2022. aug. 8. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Az ötlet kiváló, futtasd fel! Hagyd, hadd nőjön, meghálálja(a sok locsolást meg pláne). Jól fog kinézni, lesznek irigyeid.
2022. aug. 8. 14:37
 4/7 anonim ***** válasza:

A szeder lombhullató. A nagyobb fagyokig megmaradhatnak a levelek, enyhébb teleken pár levél át is telelhet, de alapjában a szeder télen csupasz. Nyáron jó belátásgátló, ha kap aszályban öntözöd.

[link]

Ennyire azért nem átláthatatlan normál esetben, csak itt nem lett rendesen megmetszve előző évben.

2022. aug. 8. 18:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat. Hat most kicsit csalodt hogy lombhullato 😅 nem is nez ki jol igy csupaszon. Lehet hohy megiscsak valami kuszonoveny kellene ami orokzold. Mit ajanlanal 4? Attol tartok a borostyan lassan no
2022. aug. 9. 12:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Egyebkent nem ontozom. ezek a durva 38 fokok se kottyannak meg neki. Nekem ugy tunik total igenytelen
2022. aug. 9. 12:25
 7/7 anonim ***** válasza:

[link]

Itt tudsz mazsolázni

Vannak színesek is tök jól néznek ki

2022. aug. 9. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!