Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi célt szolgál a fatörzsek...

Mi célt szolgál a fatörzsek mésszel való lekenése?

Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 19:57
1 2
 11/12 Salx Narval ***** válasza:
Akkor ezek szerint ahol ilyent láttam ott nem értett hozzá az aki csinálta, v más céllal festette be. Nem én találtam ki a neten kerestem rá és többnyire ilyen féltörzsig meszelteket találtam és nem értettem az okát a magyarázatotok okán. Engem meggyőztél.
2023. márc. 13. 14:42
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha beírod a gugli képkeresőbe, hogy fatörzs meszelése, ott általában 1-1,5 m-ig meszelt fákat látni.

De ez olyan dolog, hogy az emberek hallottak valamit, hogy be szokták meszelni a törzseket, mert az jó. És ők is meszelnek, de hogy mennyire meg minek, azt nem tudják.

Itt írta korábban valaki, hogy Ukrajnában a kerítésoszlopokat meg út menti mindenféle oszlopokat is pont ugyanolyan magasságig bemeszelik egyesek, mint a fákat... Ők se tudják, hogy minek, de hát így szokták már száz éve, a szovjet idők óta, hát ők is meszelnek...

2023. márc. 13. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!