Felétek kb 30m² földet, konyhakertet kb, mennyi pénzért assózzák fek?
50 E az nyilvánvaló lenyúlás. Ennek a töredékét se fogja megteremni a föld. Akkor már inkább kellett volna keresni valakit, aki 5 E-rt 10 perc alatt megrotázza a tetejét, valamit az is ér, ha nem is annyit, és majd jövőre meg lenne ásva. (Nekem sincs rendben a derekam, részletekben ástam.)
Kérdező: írhatnál azért valamit, merre van a kert. Nem ugyanannyiba kerül Budapesten, mint egy 300 fős faluban. Meg hátha valaki pont ott tud embert.
"5 E-rt 10 perc alatt megrotázza a tetejét"
lehet de senki nem vállalja el 5-ért, kiszállás, levonulás, benzint kell venni, gépköltség, stb.
30 m2 az olyan két órás munka, 20 ezer ft a reális érte.
30 m2 két óra??? Tudod egyáltalán, mi az a rotációs kapa?
Én az 1000 m2-es gyümölcsöst szoktam 2 óra alatt, beleértve a gép hűlését és a tankolást szolgáló pihenőket.
Itt a 30 m2-re azért kell ilyen sok idő (10 perc), mert viszonylag mélyre kell engedni a gépet.
Ez idő alatt elfogy mondjuk 100 Ft értékű benzin, ha adott településen lakik az illető, akkor mondjuk 400 Ft az oda-vissza út, a többi a munkadíj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!