Ha most előre meg eszem a csemegeszőlő oltványokat,lesz valami bajuk, ha kB. 3 hét múlva ültetem el őket?
Figyelt kérdés
Olyan oltványokra gondolok amelyek töve be van göngyölve földbe/fóliázva2023. febr. 23. 17:29
1/3 A kérdező kommentje:
*veszem :) :)
2023. febr. 23. 17:30
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem, ugyanúgy "alszanak", mint a tőkék.
3/3 anonim válasza:
Szabadban (ház északi oldalán, közvetlenül fal mellett), vagy más hideg helyen tárold, nehogy hajtani kezdjenek, és öntözd meg hetente a csomagolásban a gyökereket. Nagy hideg már nem várható. Esetleg ha mégis komolyabban hideg lesz, akkor behajítod valami fűtetlen melléképületbe.
Nem tudom, hol akarod venni, de a gyökércsomagolt bizonytalan, hogy hol tárolták idáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!