Mit tudok vetni a kertbe, amivel nem kell foglalkozni?
Bukfencet:)
Mennyire nem akarsz vele foglalkozni. Mert amikor elveted már foglalkoztál vele.
Bogyós növényt pl. Ribizli, josta, fanyarka, homoktövis húsos som, eperfa, stb.
Zöldségek közül petrezselyem, hagyma, spenót. Meg a tavaszi mákot próbálhatod meg.
Ha hétvégén tudsz dolgozni a kertben, akkor ne azt kérdezd, hogy mivel nem kell foglalkozni (ilyen nincs), hanem hogy mivel nem kell napi szinten foglalkozni.
Azt minden növény kibírja, ha egy hétig nem nézel rá. Kivéve, ha bejön valami betegség, mondjuk paradicsomnak, krumplinak a fitoftóra, ami pár nap alatt lerendezi. De odafigyeléssel az ilyesmi esélyét is lehet csökkenteni, csak meg kell tanulni felismerni a betegségek és kártevők első jeleit, nagyon veszélyes időjárás esetén meg permetezni is egyet-egyet megelőzésképpen.
Én 25 éven át termeltem eladásra mindenfélét 30+ km-re lévő telken. Nyilván nem nézegettem naponta a növényeimet. Mikor mentem, mindig vittem alapvető permetszereket, hátha kell valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!