Az elpusztult tyukot beletehetem a kukaba?
Reggelre az egyik tyuk feldobta a talpat.
Kezdok vagyunk mkst izlelgetjuk a " tanyasi" eletet.
Mivel fagyos a fold igy elasni nem birom de a komposzt tetejere sem szeretnem dobni igy arra gondoltam hogy gondosan elcsomagolva a kukaba helyezem.
Vagy valami jobb otlet esetleg?
Nem fogom odaadni senkinek es semmilyen allatnak ez biztos.
Csak nem szeretnem hatra kidobni es tartogatni se a jobn idore hogy elbirjam asni.. egyebkent normalis esetben ha nem lenne fagy mar reggel eltemettem volna
Hivatalosan tilos a kukába elpusztult állatot tenni, még egy egeret is, de hát nem fogják átnézni, és elfér ott a szeméttelepen. Tedd bele valami átlátszatlan nejlonba, úgy a kukába, és pakolj rá szemetet.
De ha van kutyád vagy macskád, az sokkal jobban örülne neki, mint bármi bolti kajának. Olyan baja nem lehetett a tyúknak, amitől megbetegedne a ragadozó állatod, ami a természetben alapból részben dögevésre specializálódott. Legalább a jobb falatokat mentsd meg neki.
Helyi szemétlerakóba kellene elvinni.Ide szokták vinni az elpusztult kedvenceket is.
De ha kukába rakod senki nem nézi mi van benne.
Akkor most temetések sincsenek?
Amúgy, be lehet a kukába rakni.
Patkánymérgekre is rá van írva, hogy zacskóba csomagolva kell a kommunális hulladékba rakni az elhullot tetemeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!