Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kb. 500 kg terményt miben...

Kb. 500 kg terményt miben lehetne tárolni biztonságosan hogy a rágcsálók ne kajálják meg?

Figyelt kérdés

Ilyen 1100 literes kerekes kukára gondoltam hogy ebbe öntenénk bele a terményt és még kihelyeznénk ultrahangos rágcsálóriasztót.

Bár ebből a kukából meg nehéz szedni a terményt...

[link]

2022. dec. 22. 00:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

8: Kb. az lesz amit a 4-es irt és könnyebb a hordóból kiszedni meg beleönteni is.

10: Értem amit irsz és annak jó aki erős, de én nem birnám még oldalra húzni sem a zsákot, nem hogy még a vállamra tenni. :)

2022. dec. 22. 18:19
 12/13 anonim ***** válasza:
A hordós megoldás a jó. Fúrsz a tetejére pár apró lyukat, de ha ki van szárítva rendesen, nem rohad be. Gondolom etetsz vele, szóval addigra el is fogy. Szellős, esőtől védett helyen érdemes tárolni. Nem kell rágcsáló irtó, ha nem állatok mellett tárolod. Az egér nem bírja kirágni, odébbáll.
2022. dec. 22. 19:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Akkor hogy mozgatod a ternényt? Vödörben?
2022. dec. 23. 09:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!