Kezdőoldal » Otthon » Kert » Milyen, miféle kertimunkákat...

Milyen, miféle kertimunkákat csináltok mostanság?

Figyelt kérdés
Olyan jó idö, ősz van ugye?

2022. okt. 19. 05:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Ásózás, majd vöröshagyma és fokhagyma ültetése málna ritkítása .
2022. okt. 19. 06:13
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Megmaradt veteményszárak kihúzkodása, utolsó fűnyírás.
2022. okt. 19. 07:37
 3/16 anonim ***** válasza:
93%
Leveleket is lehet gereblyézni.
2022. okt. 19. 08:52
 4/16 anonim ***** válasza:
62%

Én most ültetem át azokat a növényeket, amiket már nyáron elterveztem, hogy áthelyezem. Pl. magától kinőtt (gondolom magról kelt) bodzát.

Fát ültettem az elmúlt egy-két hétben.

Visszavágtam a nyári orgonát.

2022. okt. 19. 10:13
 5/16 anonim ***** válasza:
35%

Téliesítem az úszómedencét, belehelyezem a szokásos fagytesteket, és víztelenítem a medencét -ingyenesen- fűtő napkollektorokat.

Természetesen a faleveleket is össze kell gereblyézni időnként.

2022. okt. 19. 10:18
 6/16 NTBS ***** válasza:
95%
Diószedés, gereblyézés.
2022. okt. 19. 10:22
 7/16 anonim ***** válasza:
93%
Erősen visszavágtam a határoló sövényeket és a fákat is igyekeztem kissé visszavágni. A fűnyírás szükségessége a szeptemberi esőzés miatt fokozottan előjön, sőt kitolódik a nyírási időszak, mert a növényzet most "bepótolja" a nyári elmaradását. Múlt héten már nyírtam füvet, de egy nyírás még biztosan lesz, sőt valószínűsítek még egyet valamikor novemberben.
2022. okt. 19. 10:59
 8/16 anonim ***** válasza:
93%
Fa ültetés, plusz a téli almákat most szüreteltem
2022. okt. 19. 13:32
 9/16 anonim ***** válasza:

Maradék almák, körték, birsek leszedése. (Már csak némi szőlő maradt, meg persze a naspolyához és a Serres Olivér körtéhez még nem nyúltam.)

Zöldség, répa még nő ezerrel ebben a nekik tökéletes időben, úgyhogy még csak igény szerint szedem, de lassan már neki kell fogni kiásni, mert van még vagy 70 méternyi, az nem lesz meg egy nap alatt. Úgy két hét múlva lesz szántás, addig ki kell takarítani mindent.

Tegnap kiszedtem a kardvirágokat (lett 3 vödör hagymagumó), a helyüket megrotáztam.

Rotázom a gyümölcsfák alját, mert a tyúkhúr tavaszra mindent beborítana, ha most nem nyúlnék hozzá.

A tavaszi hagymás virágok (rengeteg van) helyét legyomirtóztam, ugyanebből az okból.

Le kell kaszálni a füvet mindenhol, nagyon nő.

Ültettem át némi epret és évelő virágot.

Állítólag pénteken fagy lesz, akkor le kell szedni a sütőtököt, ha lemegy a levele.

2022. okt. 19. 20:09
 10/16 anonim ***** válasza:

A héten rotátoroztam a helyét,-vörös,lila,és fehér hagy mát duggattam(fél~fél litert)

Holnap még egy liternyi fokhagymát elnyomkodok,felrotátorozom a borsó helyét,(kb. 3 hét múlva vetem majd)...és rakom el a gépet.

2022. okt. 19. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!