As Motor As 63 2T dugulás?? (Videóval)
Sziasztok!
Adott egy Májusban vásárolt As 63-as gép kétütemű motorral. Nyáron egyszer már csinálta azt mintha nem kapna rendesen üzemanyagot munka közbe. Letettem, befejeztem a munkámat kaszával. Mikor hazajöttem semmi baja nem volt...jött ment vette a fordulatot szépen járt, de azért vissza vittem garanciába átnézetni. Dugulást nem találtak meg hibák...Oké.... hazahoztam, 2-3 maszekomat megcsináltam, volt ahol egész nagy volt a dudva de nem volt probléma. Legutóbb viszont 13 perc után újra elkezdte azt hogy elmegy belőle az erő, ingadozik a felső fordulat tartomány, csúnya az alapjárat, meg nem is ejti le teljesen alapjáratra, hanem kb 1/3-on tartja, mint amikor a fűnyíró- fűkasza, vagy bármi ki akarna ürülni. Voltak itthon nekem ilyen 20-30 éves régi As-ek is, azok is pontosan ugyan ezt csinálták időnként amiért úgy döntöttem hogy lecserélem őket egy újra a boltból, de ugyan ezt csinálja. MOL üzemanyagot kap 50-es helyett 40-esre kevert Stihl HP Super olajjal. Ha 50-esre van keverve ugyan ez. Mikor elpanaszoltam magam a szervízbe kérdezték hogy milyen benyát használok, mondom Mol 100-as. Áhhh OMW-t használjak....addig oké csak 70 Km-es körzetben nincs egy OMW kút se.... Itt Mol, Lukoil, meg Oil kút van. Shell felújítás alatt áll. Nem hiszem el, hogy csak egyfajta benzinnel üzemel el ez a márka....Érzésemre nem kap elég üzemanyagot. Cseréltem már rajta tanksapkát, hátha a szellőztetője nem jó, légszűrő tiszta, kanna amiből tankolok tiszta. Stihl Fs 400, 460 meg 560-as kasza vígan elpöfög ezzel a benzinnel. Két éve nem volt dugulásos problémám a kaszáknál, pedig azok minden sz.rra érzékenyek. Kinek mi a véleménye? A videón látott és hallott állapot egy 13 perces munka után keletkezett, a munkámat kaszával folytattam itt is...hazajöttem másfél óra múlva vele, beindítottam, és veszi a fordulatot, nem dobálja, nem ejti, úgy üzemel mint annak előtte. Pár napra rá újra beindítottam csak az udvaron és megint csak jó volt. Holnap megyek füvet vágni, szerintem 2 rendet levágok vele és újra kezdi....úgy szokta.
Videó : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!