Panelban cseréltek valakinél komplettan wc/fürdő szennyvízlefolyó csövet?
Nálam cserélték,1. emelet.
Délelőtt kezdték, délutánra kész lett.
Eredetileg betonnal volt körül véve a cső. Ezt szétverték. a cső körül. Így amikor végeztek, maradt egy lyuk körülötte. Én meg szóltam, hogy tömjék be. Valami habot fújtak köré.
A kivezetőt nem cserélték. Bár a fene tudja. Nem figyeltem.
1-es vagyok. Arra figyelj, a feletted lévőnél csinálják meg, hogy ne legyen lyuk. Az eredetinél minden szint teljesen el van választva .
A wc-hez nem nyúltak.
Szerintem vállalkozótól függ, és attól, mit egyeztek meg a megrendelővel.
Nálam nem cserélték.
Az ejtővezeték becsatlakozás mindenképp cserélve lesz, viszont hogy a 110-es kiállásra kapsz-e új wc bekötő csőrészt az tényleg kérdés. Elméletileg bele kellene férnie, de a munkálatokra kötött vállalkozási szerződést nem láttuk.
Mivel a panelek sajátossága volt, hogy a 110-es ejtőcsőre 90-es kiállások voltak, ami már rég kikopott ezért mindenképp cserés lesz a történet. A kérdés, hogy ki állja a történetet.
Kedves Kérdező!
Arról tudnál mondani valamit, hogy kb. mennyibe került ez a háznak? /Meg persze, hogy 5 vagy 10 emeletesek vagytok./
Páran gondolkozunk rajta, hogy érdemes lenne cserélni, vagy legalább tervezni vele, de nem tudjuk, mekkora összeg lenne ez a háznak. Nyilván sok minden függvénye, de egy nagyságrendet jó lenne tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!