1/5 anonim válasza:
Nem ismerem, de mint totál laikus, én úgy tudom, hogy amelyiknek világos színű a spórája, azt nem szabad megenni.
2/5 anonim válasza:
1-es: tök hülyeség, amit írsz, a közönséges csiperkének is világos a spórája fiatalon, ennek semmi jelentösége sincs, ettöl nem lesz mérgezö/ehetetlen egyetlen gombasem
Kérdezö: feltehetöen karbolszagú csiperke van a képen, a sárgás elszinezödésböl gondolom. Nem ehetö, ízre is rossz, de erös hasfájást is okoz, de általában nem okoz halált
3/5 anonim válasza:
Van egy alapszabály amit minden hülyének be kéne tartani a gombákkal kapcsolatban...
Amit nem ismerünk nem esszük meg.
És egy tipp: vannak elérhető gombavizsgáló helyek minden nagyobb városban, általábana piacokon...
4/5 anonim válasza:
Köszönöm, azért a tiszteletet szerintem megtarthatjuk. #1
5/5 anonim válasza:
Nem ismerem, de vidd el nagyobb piacra gombaszakértőhöz.
Ingyenes szolgáltatás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!