A Kukoricát mikor törik?
Figyelt kérdés
Ti a szőlőt szüretelitek már?
Mikorra gondoljátok?
Ín , Jövőhétre gondtam,de lehet eső lesz!
2022. szept. 25. 07:50
1/5 anonim válasza:
A melóhelyemnél tegnap aratták le a kukoricát, de azt lehet később is, apámék törtek még hóban is. A szőlő meg fajtánként-területenként meg az időjárástól függően változó.
2/5 anonim válasza:
A kukoricát akkor törik, mikor megszáradt kellően. Szeptember végén, október elején szokott ez eljönni.
A szőlő meg, ahogy írták előttem, fajtától és időjárástól függ. Az Irsai már rég a hordókban forr, de vannak későiek, amiket még ezután fognak szüretelni. Borvidéken lakom, itt a nagyobb részén már túlestek.
3/5 anonim válasza:
"Ti a szőlőt szüretelitek már?"
Én már egy hónapja leszüreteltem lol
4/5 anonim válasza:
A takarmánykukoricát mostanában törik, a csemegekukoricát és a pattogatni valót nyár elején, nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!