Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hol tudnék muskátli magot...

Hol tudnék muskátli magot venni az interneten?

Figyelt kérdés
2010. szept. 25. 09:06
 1/5 anonim ***** válasza:

minek az neked?

Törj le pár szárat egy kertben, és dugd földbe! Mire jó a muskátlimag?

2010. szept. 25. 09:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Nagyobb kertészetekben esetleg van, de külföldi oldalakon rendszeresen kapható.

Valami meghatározott fajt keresel, vagy csak kisérletezni akarsz?

Az elözönek: muskátlit lehet magról nevelni, több ritkaságot máshogy nem lehet beszerezni. Ezen kivül az újabb fajtákat is igy állitják elö, hogy összeporoznak növényeket és a magról neveltek közül kiválogatják a szépeket. De érdekes lehet a fejlödést is figyelni, meg azért más egy saját magad által magról nevelt növény, mint egy készen vásárolt.

2010. szept. 25. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
A második válaszoló vagyok: ha Pelargonium néven keresel, akkor nagyobb eséllyel találsz valamit.
2010. szept. 25. 14:44
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

egyébként nem csak néhányat szeretnék vetni,hanem többet.PL.100 db-ot. Kíváncsi vagyok mi sikerül belőle.

2010. szept. 25. 20:52
 5/5 hell-ikon ***** válasza:
A Rédei Kertimag honlapján láttam még tavasszal, hogy árulnak drazsírozott muskátli magot is. De egy fiolában alig volt pár szem (talán 10). Kis tételben nem tudom lehet-e tőlük rendelni (főleg magánszemélyeknek), de nem tartom valószínűnek. Esetleg gazdaboltokban érdemes érdeklődni, nézelődni.
2010. szept. 26. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!