Kezdőoldal » Otthon » Kert » Kertünkbe szokott egy macska,...

Kertünkbe szokott egy macska, minden reggelre odapiszkít a fűre, majd kitépi a füvet. Mivel lehetne erről leszoktatni?

Figyelt kérdés

Kis füves kértünk van, gyerekjátekkal és viragokkal+terasz

Kisgyermekemmel kijárok oda jatszani, nagyon zavar, hogy ideszokott, évek óta nem volt ilyen

Enni nem jár ide, igazából nem is látjuk szinte

2022. aug. 25. 09:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Leírtam világosan hogy szrt se ér, pedig állítólag jó cucc (és igen, bekapcsol ha mozgás van), de magyarázzátok meg még páran hogy de igenis működik és azóta csak hallucináljuk a macskákat. 🥱

Kb 2 napig zavarta őket, majd rájöttek hogy semmi bajuk nem lesz tőle. Szóval oké, elismerem, pár napig tényleg beválik.

2022. aug. 26. 11:18
 22/24 anonim ***** válasza:
33%
Írtam azt is, hogy van olyan, amelyik hamar tönkre megy, de koránt sem mindegyik. Érdemes hallgatni azokra, akik már szereztek tapasztalatot, hogy kinek mi vált be, de fórumról és nem az árukereső véleméneiből, aminek többsége reklám.
2022. aug. 26. 11:42
 23/24 anonim ***** válasza:
64%
Én radírból lyukasztóval ütök ki kis galacsinokat,bele a légpuskába,és lüvöm picsán. Elszokik onnét,hidd el!
2022. aug. 26. 11:52
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Mozgásérzékelős kerti locsoló?
2022. aug. 26. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!