El akarom kezdeni a kerttervezői okj-t, van mostanában amúgy szerintetek igény, hogy jó áron tervezzen mondjuk nektek valaki egy kertet?
a kert-tervező mindig is meg fog élni. Csak...akkor az igazi, ha van kivitelező kapacitása is.
Kert-tervezésre mindig van igény, főleg, ha már tud mutatni referenciát..ha ez megvan, tiéd a világ.
#1 Jól mondja, kell a kivitelezés és a referencia is mellé.
De válságba megyünk, szerintem az ilyen szolgáltatásoknak is szűkülni fog a piaca
4.
Te hol élsz?
Bárhova felveszik őket, vagy vállalkozók is lehetnek.
Annyi a munka, hogy hónapokat kell rájuk várni.
Én meg nem találkoztam olyan emberrel aki kertet terveztetett.
Viszont találni egy normális vizveték szerelőt vagy egy jó kőművest akire nem kell hónapokat várni az lehetetlen küldetés.
Lehet a kerttervezés egyszerűbbnek tűnik de nem oldja meg az anyagi problémáid egy olyan szakma ami senkit se érdekel. Ráadásul ebben a gazdasági helyzetben nem nagyon dobálják ki az emberek a pénzt hasonló dolgokra a mostani aszály sem a kert barátja.
Csinálj piackutatást nézd meg mire van kereslet, mely szakmákban van hiány es döntsd el melyik érdekel jobban és vágj bele de ezt a kerttervezősdit nagy ívben kerüld.
Burkoló lányok is vannak, de nyilván kevés.
Igen, a férfi kétkezi munkákkal (építőipar) lehet most szakítani.
Ki tudja, meddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!