Lenne igény 3d nyomtatható Vegyépszer 14literes permetezőre, illetve nyomtatható alkatrészeire?
Szerintem más anyaggal kellett volna próbálnod, valami puhábbal, képlékenyebbel.
Szeretnék egy komplett permetezőt 90 százalékban nyomtatott alkatrészből összerakni. Illetve már most is vannak különböző alkatrészek, amiket kinyomtatok hozzá. És ezeket is bővíteném a még hiányzókkal.
A kérdés az, hogy másokat is érdekelnének e ezek a nyomtatható alkatrészek.
Nem az anyaggal van a gond,hanem a technológiával, mert ahogy rétegekből építi fel a testet a gép, az nem mindig olvad össze tökéletesen, és lehetnek apró századmilliméteres rések.
Volt nekünk is ilyen permetező vagy 30 éve, de szerintem ez max időseknél lehet még elfekvőben, őhozzájuk meg nem fog eljutni a te felajánlásod.
Autós-motoros vonalon lehet több sikered lenne ha pénzt szeretnél keresni vele. Pl sógornak a T3-es Transzporteréhez nyomtattam a múltkor olyan alkatrészt amiből kellett több mint 20 darab, de ha lehetne is kapni akkor is 2700Ft lenne darabja. Viszont amit meg lehet kapni annál nem biztos, hogy megéri nyomtatni. Pl a motorom hűtőjére kellett védő-légterelő rács, de annyi szenvedés volt a tervezés és nyomtatás körül, hogy a végén inkább megvettem ebayről. Árban meg nem is lett volna sokkal olcsóbb a nyomtatott.
Sok Vegyépszer permetező van még használatban.
A miénk 40 éves, semmi baja.
Pár 100 forint hozzá egy műanyag alkatrész.
Nem akarok vele pénzt keresni, ingyenesek lennének a fájlok.
És az alkatrészei egyrésze már meg van tervezve, mert kinyomtattam. Abs ből nyomtatom ki, még nem vettem észre hogy eresztenének. De lehet azért mert nem nagy alkatrészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!