A tujám 1/5 része megsárgult (alulról felfelé több ág is), azokat a részeit levágjam?
Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 16:02
1/3 anonim válasza:
Nekem borókám egy része száradt el, én csak ősszel fogom az elszáradt részeket levágni, ebben a melegben nem.
2/3 anonim válasza:
Minek? Valószínű, hogy 2 éven belül az egész lesárgul.
Nem valószínű, hogy a dehidratáltság az oka. Bár ezt meg inkább neked kellene tudnod.
3/3 anonim válasza:
Felesleges levágni, csak idő kérdése, és az egész olyan lesz. Nekem is az összes tujámon elkezdődött, úgyhogy vághatom ki őket, nem lehet rajtuk segíteni. Az éghajlatváltozás az oka. Mivel már melegebb van Magyarországon, megtelepedett itt is egy bogár, ami korábban a hidegebb klíma miatt nem volt jelen, és ez teszi tönkre a tujákat, így most már egyáltalán nem érdemes semmilyen tuját ültetni Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!