Ki hogy oldja meg az otthoni kis gépekbe a 480-as benzint?
Figyelt kérdés
2022. júl. 22. 13:51
1/6 anonim válasza:
Autókból már nemigen lehet leszívni, úgy vannak kialakítva hogy ne lehessen, esetleg valami motoros haverod ha van leeresztitek a tankjából és kifizeted neki.
2/6 mindentudó99 válasza:
Elmegyek kocsival tankolni hajnalban . Mol kútra. A kutya nem jön ki. Nem látják vagy nézik hogy kannába töltöm. Aztán a forgalmival megyek be fizetni
3/6 mindentudó99 válasza:
Egyébként egyszer meglátták es azt mondta a kutas őt nem érdekli mutassam a pénztárnál a forgalmit hogy a kamera lássa hogy felmutattam
4/6 anonim válasza:
az otthoni kisgépekbe nehogymár probléma legyen tíz liter 100-as benzint venni kannába, és emelt fővel fizetni.
5/6 anonim válasza:
Lassan a kenyeret is probléma lesz megvenni, nem a benzint.
6/6 anonim válasza:
Nekem egyszerű dolgom van: Trabantom van és a kerti kapám is kétütemű, pont ugyanaz a keverék kell bele. Így én simán megtankolom a járművet és otthon kényelmesen leszívom belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!