Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mennyibe kerül manapság egy...

Mennyibe kerül manapság egy veszélyes fa kivágása?

Figyelt kérdés

Ingatlan kertjében található, kerítés mellett, 3-5 méter magas.

Feldarabolást is vállalnak ilyen cégek?

2022. júl. 12. 16:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10: felőlem kreténkedhetsz itt, de nem sok értelme van.
2022. júl. 13. 20:29
 12/18 anonim ***** válasza:
#7-es vagyok, én konkrétan a 4es vagyok a 6-8 nem én vagyok.
2022. júl. 13. 22:51
 13/18 anonim ***** válasza:
78%
Amúgy meg akarod tudni, mennyibe kerülhet reálisan a kivágása, de nem vagy hajlandó semmi infót adni a fáról, csak azt, hogy szerinted veszélyes... hát így kb 10.000 és 3millió között lesz a kivágásának az ára...
2022. júl. 13. 22:52
 14/18 Nagybikatok válasza:
Láttam már 5 méter magasan veszélyes fát. Ránőtt a diófa oldalága a tetőre! Nem volt magasabban. Na onnan érdekea leszedni
2022. dec. 7. 12:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Az hogy ránőtt a tetőte nem veszélyes, felmászol aztán egyszerre csak akkorát vágdz, amit elbírsz…

Veszélyes az ha pl a 15méteres fenyő villanyvezeték mellett van közvetlen

2022. dec. 7. 14:37
 16/18 A kérdező kommentje:

15:

„Egy fa egészségi állapota, vagy az elhelyezkedése miatt válhat veszélyessé. Ha a fa korhadt, nagy része elszáradt, vihar miatt nagymértékben sérült, hasadt, az állapota másképp (pl. metszés) nem menthető, kivágásra javasolt. Egy fa idézhet elő az elhelyezkedésével is veszélyes állapotot (itt nem a fa veszélyes, hanem a kialakult körülmények): villanyvezeték alatt, magasra növő fajták koronája, ha a fát túl közel ültették egy épülethez fiatal korában, és a későbbiekben a megnőtt korona a falakat, ablakokat veszélyezteti” – mondta Vörös Gyula a „VKSZ” Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. parkgondozási üzemvezetője."

2022. dec. 7. 17:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Jó, és?
2022. dec. 7. 17:59
 18/18 Nagybikatok válasza:
15-ös! Van fűrészem. Vágtam már ki nem egy fát. Galyaztam is le. Minden télen fűrészelek! Szájkarate az megy. Ha felküldenélek meg sem mozdulnál! (Ha felmennél)
2022. dec. 8. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!