Veszélyes nagy fenyő kivágása kb . mennyibe kerül (Nem főváros, Borsod megye)?
Menyiert vallajak a kivagast. ?Mire szamitsak ,videken elunk.Magas fenyo,de a ferjemek mar felig levagtak,de onnan mar tobb vezetek is megy mellette.
Tobb illetot is felhivtunk matta,de csak igertek ,h kijonnek megnezni,es arajanlatot adni.
"kicsapták nekem 20.000ért."
Veszélyes fakivágáshoz emelőkosaras autó kell aminek a bérlése 10 000 óránként. Vagy fel lehet mászni de azzal meg egy nap megy el. Biztos nem veszélyes fa volt amit kivágtak.
Veszélyes fa volt, emelőkosaras cuccal vágták ki hazafele... Ennyit jelentenek a falusi barátságok és szívességek.
Annyi, higy nekem csak 1 kupacba kellett doballjak, aprítast stb már en csinálltam, kb 45 percükbe tellett.
Azert azt is elég volt kivágni!Émásznak nem kellett bejelenteni?Vagy hogy vágták ki?
Engem a hideg ráz elöre is tole!
Itt 2 vezetek megy mellette!
" emelőkosaras cuccal vágták ki hazafele."
Akkor nem jön ki a matek, emelőkosaras autó minimum ott van 3 órát, az 30 000 forint plusz kiszállási díj. Vagy 20 éve történt mikor ért is valamit 20 000 forint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!