Leo432 kérdése:
Kinek milyen tapasztalata, véleménye van a Fiskars PowerGear UPX86 teleszkópos ágvágóról?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Minden vélemény és tapasztalat érdekelne, illetve hogy hol érdemes megvenni.2022. júl. 10. 15:45
1/2 mindentudó99 válasza:
Nem ismerem de én akust vettem Bosch márkát. Az nagyon jó. Van sima ágvágóm is az olcsóbb fajtából de a vállaim karjaim tönkre mentek minden tavasszal az izomláztól napokra. Ezért báltottam elektromosra.
2/2 anonim válasza:
Mire tudnál használni egy teleszkópos ágvágót?
Nekem 100+ gyümölcsfám van, de ötletem egy se, mire lenne ez jó. 1-2 felesleges ágat esetleg lekínlódsz vele, egy teljes fa megmetszéséhez előbb el kell járni 6-8 évet edzőterembe. És arról még nem is beszéltünk, hogy ezzel csak hentesmunkát lehet végezni, mert nem tudsz jó helyen vágni, a fának nem teszel jót. Ennyi pénzért már veszel egy kitolható létrát, és rendes ollóval pillanatok alatt megcsinálod azt, ami ezzel időigényes kínlódás.
De ha mégis kell neked egy ilyen, akkor ott vedd, ahol a legolcsóbb, pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!