Szerintetek érdemes ezt az ásót megvenni a fiskars ásója helyett?
2020. ápr. 29. 08:51
1/5 anonim válasza:
Mostanában nézegettem én is ezeket. Fiskarsnak van hasonló 4000 körül. Gardenának is van hasonlója. Mileőtt netről megrendeltem volna, elmentem egy barkácsáruházba megnézni őket személyesen. Az a baj ezekkel, hogy borzasztó rövid a nyelük. Nekem ezért nem volt szimpatikus. Pedig én is a Fiskarst akartam megvenni. Végül egy másik boltban találtam helyben Black&decker ásót, normál hosszóságú, párnázott könnyű üvegszálas nyéllel, akcióban 4500Ft körüli áron. Megvettem, nem bántam meg.
2/5 A kérdező kommentje:
és ezzel az ásóval könnyebb ásni mint egy kovácsolt ásóval?
2020. ápr. 29. 09:26
3/5 A kérdező kommentje:
ez a black decker tényleg jónak tűnik
2020. ápr. 29. 09:30
4/5 anonim válasza:
Azok lapát ásók. Kötött talajba nem jó. Léteztek régen rugós ásók.
Ezekkel lényegesen könnyebb ásni/ megforgatni a kemény talajt.
5/5 puritan válasza:
Ha gödröt akarsz ásni, akkor kovácsoltvas ásót vegyél. Ha lapátolni, akkor lapátot. A kettő közötti átmenet - akár Fiskars, akár nem - semmit sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!