Kezdőoldal » Otthon » Kert » Medence alá mit tegyünk, ha...

Medence alá mit tegyünk, ha füvön lesz?

Figyelt kérdés
Nagyon sokat tipródtam, hogy egyáltalán legyen-e, de végül beszerzünk egy felfújhatósat a gyerek kedvéért, nem nagy, nem is vízszűrős, -forgatós. Viszont a füvet nem szeretném kiirtani a helyén, csak lekaszálni-nyírni. Mit tegyek a medence alá? Milyen típusú alátétet javasoltok? Inkább szivacsot, vagy valami fóliát? Előre is köszi a válaszokat. (Hogy a legegyszerűbb leereszteni, ha pár száz literes?)

2022. jún. 21. 16:39
 1/7 anonim ***** válasza:
76%

Ígyis-úgyis kipusztul a fű alatta.

Vannak ezek a játszótéren is használt gumilapok, teljesen jó medence alá.

Viszont nem értem, hogy pont a gyermeked engeded bele egy kezeletlen, szűretlen vízbe 😮

3 nap után a sima csapvízzel töltött medencében már hemzsegnek a mikroorganizmusok!

2022. jún. 21. 16:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Eps
2022. jún. 21. 17:05
 3/7 anonim ***** válasza:
XPS
2022. jún. 21. 17:31
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom, mi az az Eps meg az XPS.

Egyes, a választ köszi, a kérdésedet meg nem értem. Szerinted akik kicsi gumimedencét vesznek, azok mit csinálnak?

2022. jún. 21. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
1-2 naponta leengedik a vizet.
2022. jún. 22. 09:07
 6/7 anonim ***** válasza:

4: google...

[link]

2022. jún. 22. 10:23
 7/7 A kérdező kommentje:

Igen, én is azt tervezem, hogy leengedem 1-2 naponta.🙃

Azt hittem a három betű elgépelés, a Google jo ötlet, sőt szerintem a GYIK-nek eleve oda kellene mutatnia.

2022. jún. 22. 10:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!