Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mennyi gyomirtót tegyek 5...

Mennyi gyomirtót tegyek 5 liter vízhez?

Figyelt kérdés

5 literes a permetezőm, mennyi gyomirtó szükséges 5 liter vízhez?

Glialka.

2022. jún. 15. 19:15
 1/7 mindentudó99 ***** válasza:
74%
Mit akarsz gyomírtózni? 1-3 %-ban ajánlják de lehet töményebbre is. Ha sima gaz akkor én 2%-osra keverem. 100 liter víz 2 liter gyomírtó. Tehát neked 5 literbe 1 deci kell ha 2%-os elég. Ha bokrok szívósabb dolgok akkor 3% ra keverd
2022. jún. 15. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Kapubejáró fűvet szeretném írtani, és amik a kövek közül kinőtt fű, plusz tarackok stb.
2022. jún. 15. 19:27
 3/7 mindentudó99 ***** válasza:
56%
Arra lehet 1 %-os is elég de én ilyen dolgokra is 2%-ost keverek.
2022. jún. 15. 19:38
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Kerekítsük fel 5%-osra, biztos ami biztos, ne maradjon gaz egy szál se😁
2022. jún. 15. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Máskor ne a legdrágábbat vedd meg!
2022. jún. 15. 23:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Jól írja az előző, ugyanez a hatóanyag, ugyanezzel a töménységgel, van még vagy 20 néven. A többség sokezerrel olcsóbb ennél.

Egyszikűekhez meg magról kelő kétszikűekhez elég a 2%. Évelő kétszikűeket néha még az 5% is csak nehezen viszi ki, ha épp nincs elég sok levelük, ami felvegye az anyagot.

Használj tapadásfokozót, főleg a tarack levelein vannak olyan mikroszőrök, hogy a sima permet kis gömbök formájában lepereg, csak egy kevés marad rajta.

2022. jún. 17. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is évelő kétszikűekre gondoltam az 5%-os keveréket, nem értem miért pontoztak le.
2022. jún. 17. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!