Van itt olyan felhasználó, aki ilyet használ?
Vajon mennyit bír egy damilfej? Meg lehet valahogy kókányolni, hogy erősebb damilt tehessek bele?
Felesleges erre erősebb damilt tenni, ez ennyit tud, mint amivel adják.
Ha erősebb kell akkor vegyél hálózatis szegélynyírót/fűkaszát vagy rendes benzines fűkaszát.
Én eladogatnám a parkside-kat és beruháznék helyette makitára. De ez én vagyok. :D
Amit linkeltél ez baromi gyenge! Ha összesen 2 négyzetmétert akarsz vele kaszálni (kötve hiszem) akkor jó lehet..
Egyébként max egy 8+ éves gyereknek tudnám elképzelni játéknak.... [link]
Hát ez tényleg egy nevetség, de a #3-ban linkelt Makita is. Ha valamelyik kínai kaszám csak így dolgozna, már tenném is ki a kapu elé, hogy reggelre eltűnjön. Ez a Makita kb. annyit tud, mint egy 1 LE-s benzines szegélynyíró, amit fűkaszának csúfolnak.
Az akkus technológia igazából a szegélynyírókat tudja kiváltani, rendes fűkaszát nem, még 200 E-ért se. De ha csak szegélynyírónak kell, és ráérsz szálanként levadászni a füvet, vedd meg, amit linkeltél. Egy mérettel vastagabb damil belemegy, mint amivel adják. (Azért adnak hozzá olyan sok fejet, mert nagyobb fűben pár perc alatt lefogy.) Csak minél vastagabb a damil, annál gyorsabban kimerül az akku. (És ezeknek az akkuknak az élettartama se ezer év, sok töltés hamar kinyírja őket. Meg az is, ha télen maguktól lemerülnek.)
1,5LE-s :D
Nekem ilyen Makita van. Én szinte csak késsel használom, azzal szerintem kiváló!
Egyébként van benzines is ha valahova kevés lenne az akkus, de 90%-ban csak az akkust használom.
Na, mondom én, hogy nem komoly gép. 2-2,5 LE alatt csak hobbinak jó, hogy minél tovább tartson a munka.
Késsel az a baj, hogy csak teljesen sík terepre jó. Nálam fák vannak, betonlapos árok, kerítés, járda, istennyila, néhol vékony szálú gyep, ezeken a helyeken nem lehet késsel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!