Miért vágja a szomszédom a kb 2000 m²-es telkét benzines fűkaszával??
"Az elektromos meg szart se ér teljesítménybe nulla."
Igen, ha rosszat veszel, akkor tényleg nulla a teljesítménye, de legalább nem zavarja a szomszédot.
"Azért azt megnézném hogy te tologatós fűnyíróval gyorsabban levágod a gazt, mint egy fűkaszás!!"
Itt nem gazvágásról van szó, hiszen a leírás alapján rendszeresen nyírja a füvet. És ez esetben kb. ezerszer gyorsabb a tologatós.
"Azért azt megnézném hogy te tologatós fűnyíróval gyorsabban levágod a gazt, mint egy fűkaszás!!"
Pedig ha rendszeresen van vágva a gyep, és nem hagyod megnőni 10 centinél nagyobbra, akkor egy tologatóssal gyorsabban végig lehet rajta szaladni, mint a fűkaszával, és nem is annyira fárasztó. Meg még szebb munkát is csinál, főleg ha gyűjtőzsák is van rajta.
Ha hagyod megnőni a füvet 15-20 centisre, akkor már egyértelműen a fűkasza a nyertes, azt már szenvedés tologatóssal csinálni.
11. Nem fű van azon a telken, hanem gaz! Rendes füvet nem is tudna kaszával vágni, mert kicsupálná gyökerestül...
Hidd el a leggyorsabb a fűkasza ilyen munkára, én ezzel foglalkozom 20 éve.
#15 Tiltják, csak nem szankcionálják.
Az én szembeszomszédom is nyugdíjas létére vasárnap reggel 6-kor nyírja fűkaszával az árokpartot, amitől agyvérzést kapok. Szóltam neki többször, végül a jegyzőnek, aki annyit mondott, hogy nincs idejük ilyennel foglalkozni.
"Szóltam neki többször, végül a jegyzőnek, aki annyit mondott, hogy nincs idejük ilyennel foglalkozni."
Lol, kíváncsi vagyok, hogy akkor mivel foglalkoznak - valószínűleg semmivel.
Tök jó ez a világ, kb. vadnyugat lett az országból. Amíg nem hal meg valaki, addig letojnak mindent a hatóságok.
"aztan 3 nap mulva ujra kezdi"
Ez egy szép mese.
Aki kertes házban lakik az pontosan tudja, hogy kb. kéthetente elég lenyírni a füvet, hogy szép rendezett legyen a porta.
"Mondd neki, hogy kölcsönadod szívesen a fűnyírót, csak hagyja már abba. Nagy gazt mondjuk csak fűkaszával lehet."
Olyan balfék barom állatnak, aki 2 óra alatt 2000m2-nek csak a negyedét tudja levágni, annak nem szabad kölcsönadni semmit sem! :)
Én azt nem értem, hogy ekkora területen miért a gaz nől?
Adja oda valakinek, aki kultúrnövényt vet bele.
Máris nem kell nyírni a füvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!