Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért vágja a szomszédom a kb...

Miért vágja a szomszédom a kb 2000 m²-es telkét benzines fűkaszával??

Figyelt kérdés
Pár éve vette meg a telket nincs rajta semmi csak gaz.3-4 oraig berregteti aztan 3 nap mulva ujra kezdi.Alapbol mire elerne a telek vegere kezdhetne elolrol.Minket meg az oruletbe kerget mert nyar van nyitva az ablak (nem mintha ez nagyon szamitana mert csukott ablaknal is behallatszodik) es nem torodik vele hogy milyen napszak van.Volt mar hogy vasarnap reggel 6 kor kezdte es nem tudtunk aludni tole.Az elozo tulajdonos hivta a 2 utcaval alrebb levo traktoros fickot aki kb 1-2 ora alatt megcsinalta az egeszet es meg a balakat is elvitte.Szoval en nem tudom ezt megerteni hogy ez miert jo.Igaz hogy az o telke kb azt csinal amit akar rajta meg a fuvet le kell vagni.Hogy tudnank ezt megoldani?Nevtelenul szolhatunk vkiknek akik szolnak neki?

2022. jún. 10. 10:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
36%

"Az elektromos meg szart se ér teljesítménybe nulla."

Igen, ha rosszat veszel, akkor tényleg nulla a teljesítménye, de legalább nem zavarja a szomszédot.

"Azért azt megnézném hogy te tologatós fűnyíróval gyorsabban levágod a gazt, mint egy fűkaszás!!"

Itt nem gazvágásról van szó, hiszen a leírás alapján rendszeresen nyírja a füvet. És ez esetben kb. ezerszer gyorsabb a tologatós.

2022. jún. 10. 12:34
 12/22 anonim ***** válasza:
84%

"Azért azt megnézném hogy te tologatós fűnyíróval gyorsabban levágod a gazt, mint egy fűkaszás!!"

Pedig ha rendszeresen van vágva a gyep, és nem hagyod megnőni 10 centinél nagyobbra, akkor egy tologatóssal gyorsabban végig lehet rajta szaladni, mint a fűkaszával, és nem is annyira fárasztó. Meg még szebb munkát is csinál, főleg ha gyűjtőzsák is van rajta.

Ha hagyod megnőni a füvet 15-20 centisre, akkor már egyértelműen a fűkasza a nyertes, azt már szenvedés tologatóssal csinálni.

2022. jún. 10. 12:36
 13/22 anonim ***** válasza:
47%

11. Nem fű van azon a telken, hanem gaz! Rendes füvet nem is tudna kaszával vágni, mert kicsupálná gyökerestül...

Hidd el a leggyorsabb a fűkasza ilyen munkára, én ezzel foglalkozom 20 éve.

2022. jún. 10. 12:37
 14/22 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom a másik szomszédja meg azért morog hogyha nagy a fű nála. Mindenki nyavajog mindig.
2022. jún. 10. 12:40
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom hol laksz,de az önkormányzatok már tiltják vasár,és ünnep napokon a robbanó motoros gépek használatát .
2022. jún. 10. 13:06
 16/22 anonim ***** válasza:
93%

#15 Tiltják, csak nem szankcionálják.

Az én szembeszomszédom is nyugdíjas létére vasárnap reggel 6-kor nyírja fűkaszával az árokpartot, amitől agyvérzést kapok. Szóltam neki többször, végül a jegyzőnek, aki annyit mondott, hogy nincs idejük ilyennel foglalkozni.

2022. jún. 10. 14:09
 17/22 anonim ***** válasza:
95%

"Szóltam neki többször, végül a jegyzőnek, aki annyit mondott, hogy nincs idejük ilyennel foglalkozni."

Lol, kíváncsi vagyok, hogy akkor mivel foglalkoznak - valószínűleg semmivel.

Tök jó ez a világ, kb. vadnyugat lett az országból. Amíg nem hal meg valaki, addig letojnak mindent a hatóságok.

2022. jún. 10. 14:11
 18/22 anonim ***** válasza:
65%

"aztan 3 nap mulva ujra kezdi"

Ez egy szép mese.

Aki kertes házban lakik az pontosan tudja, hogy kb. kéthetente elég lenyírni a füvet, hogy szép rendezett legyen a porta.

2022. jún. 10. 15:28
 19/22 anonim ***** válasza:
93%

"Mondd neki, hogy kölcsönadod szívesen a fűnyírót, csak hagyja már abba. Nagy gazt mondjuk csak fűkaszával lehet."

Olyan balfék barom állatnak, aki 2 óra alatt 2000m2-nek csak a negyedét tudja levágni, annak nem szabad kölcsönadni semmit sem! :)

2022. jún. 10. 19:36
 20/22 anonim ***** válasza:

Én azt nem értem, hogy ekkora területen miért a gaz nől?

Adja oda valakinek, aki kultúrnövényt vet bele.

Máris nem kell nyírni a füvet.

2022. jún. 11. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!