Miért vágja a szomszédom a kb 2000 m²-es telkét benzines fűkaszával??
menj aztán segíts neki lekaszálni, ha zavar, hogy hangos
vagy költözz el
te is valami városból települtél oda, ugye?
1# Nem.Gyerekkorom óta itt lakok,nem varosbol koltoztem ki.Nem az en dolgom levagni az o telken a fuvet,azaz o felelossege.Ha megkerne besegitenek,de még koszonni se hajlando.
2# Tudom,de vhogy megoldhatna hogy ne zavarja allandoan a szomszedokat.Mellesleg az alatt a par ora alatt a telek negyedét kaszalja le,a tobbi fel meteres gaz.Igyis ugyis megbuntetik.Tavaly is ez volt.
3# Na akkor egy csonakba evezunk://
4# Valoszinuleg
Én is benzines fűkaszával vágom a 2000 nm-es telkemet, de én kb. 1-2 óra alatt kész vagyok és pár hét kell, hogy megnőjön újra a gaz.
Nem értem mit vág 3 naponta rajta, ennyi idő alatt nem nől meg a gaz...
Egyébként benzines fűkaszával lehet a leggyorsabban levágni ekkora területet. Itt ahol lakom mindenki azzal vágja a telkét.
Mivel vágja ha szerinted nem azzal kéne?
"Mivel vágja ha szerinted nem azzal kéne?"
Fűnyíró traktor, önjáró fűnyíró vagy akár manuálisan tologatós. A fűkasza a létező leglassabb megoldás, az arra van kitalálva, hogy nehéz terepen, vagy kifejezetten rohadtul nagy gazt vágjál vele. Ha rendszeresen nyírod a füvet, akkor időpazarlás azzal csinálni.
De ha már mindenképpen a lehető legnagyobb munkabefektetéssel akarja elérni a lehető legkisebb eredményt (mert a fűkasza lényegében ezt tudja), akkor legalább elektromossal csinálja.
9. Nem, baromira nem az a leglassabb, inkább a leggyorsabb megoldás...
Az elektromos meg szart se ér teljesítménybe nulla.
Azért azt megnézném hogy te tologatós fűnyíróval gyorsabban levágod a gazt, mint egy fűkaszás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!