Kezdőoldal » Otthon » Kert » Miért vágja a szomszédom a kb...

Miért vágja a szomszédom a kb 2000 m²-es telkét benzines fűkaszával??

Figyelt kérdés
Pár éve vette meg a telket nincs rajta semmi csak gaz.3-4 oraig berregteti aztan 3 nap mulva ujra kezdi.Alapbol mire elerne a telek vegere kezdhetne elolrol.Minket meg az oruletbe kerget mert nyar van nyitva az ablak (nem mintha ez nagyon szamitana mert csukott ablaknal is behallatszodik) es nem torodik vele hogy milyen napszak van.Volt mar hogy vasarnap reggel 6 kor kezdte es nem tudtunk aludni tole.Az elozo tulajdonos hivta a 2 utcaval alrebb levo traktoros fickot aki kb 1-2 ora alatt megcsinalta az egeszet es meg a balakat is elvitte.Szoval en nem tudom ezt megerteni hogy ez miert jo.Igaz hogy az o telke kb azt csinal amit akar rajta meg a fuvet le kell vagni.Hogy tudnank ezt megoldani?Nevtelenul szolhatunk vkiknek akik szolnak neki?

2022. jún. 10. 10:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
49%

menj aztán segíts neki lekaszálni, ha zavar, hogy hangos

vagy költözz el

te is valami városból települtél oda, ugye?

2022. jún. 10. 11:02
 2/22 anonim ***** válasza:
63%
Van akinek az ilyen munka a kikapcsolódás. Ha viszont nem vágná le, akkor lehet ráküldené valaki hatóságot, mert parlagfüves a telke, aztán meg fizethetne és ezt nem szeretné gondolom.
2022. jún. 10. 11:17
 3/22 anonim ***** válasza:
37%
nálunk is ez van. Még ünnepkor is. hétköznap is.. megállás nélkül megy a flex, a fűrész a fűkasza..
2022. jún. 10. 11:18
 4/22 anonim ***** válasza:
58%
Mert egész egyszerűen h..lye. Erre nincs jobb szó.
2022. jún. 10. 11:39
 5/22 A kérdező kommentje:

1# Nem.Gyerekkorom óta itt lakok,nem varosbol koltoztem ki.Nem az en dolgom levagni az o telken a fuvet,azaz o felelossege.Ha megkerne besegitenek,de még koszonni se hajlando.

2# Tudom,de vhogy megoldhatna hogy ne zavarja allandoan a szomszedokat.Mellesleg az alatt a par ora alatt a telek negyedét kaszalja le,a tobbi fel meteres gaz.Igyis ugyis megbuntetik.Tavaly is ez volt.

3# Na akkor egy csonakba evezunk://

4# Valoszinuleg

2022. jún. 10. 11:55
 6/22 anonim ***** válasza:
68%

Én is benzines fűkaszával vágom a 2000 nm-es telkemet, de én kb. 1-2 óra alatt kész vagyok és pár hét kell, hogy megnőjön újra a gaz.

Nem értem mit vág 3 naponta rajta, ennyi idő alatt nem nől meg a gaz...

Egyébként benzines fűkaszával lehet a leggyorsabban levágni ekkora területet. Itt ahol lakom mindenki azzal vágja a telkét.

Mivel vágja ha szerinted nem azzal kéne?

2022. jún. 10. 12:13
 7/22 anonim válasza:
96%
Mondd neki, hogy kölcsönadod szívesen a fűnyírót, csak hagyja már abba. Nagy gazt mondjuk csak fűkaszával lehet.
2022. jún. 10. 12:16
 8/22 anonim ***** válasza:
72%
7. A fűnyíró is baromi hangos és azzal több ideig tart levágni, egész nap azt hallgathatná a kérdező. Még jobban kiborulna...
2022. jún. 10. 12:18
 9/22 anonim ***** válasza:
35%

"Mivel vágja ha szerinted nem azzal kéne?"

Fűnyíró traktor, önjáró fűnyíró vagy akár manuálisan tologatós. A fűkasza a létező leglassabb megoldás, az arra van kitalálva, hogy nehéz terepen, vagy kifejezetten rohadtul nagy gazt vágjál vele. Ha rendszeresen nyírod a füvet, akkor időpazarlás azzal csinálni.

De ha már mindenképpen a lehető legnagyobb munkabefektetéssel akarja elérni a lehető legkisebb eredményt (mert a fűkasza lényegében ezt tudja), akkor legalább elektromossal csinálja.

2022. jún. 10. 12:20
 10/22 anonim ***** válasza:
79%

9. Nem, baromira nem az a leglassabb, inkább a leggyorsabb megoldás...

Az elektromos meg szart se ér teljesítménybe nulla.

Azért azt megnézném hogy te tologatós fűnyíróval gyorsabban levágod a gazt, mint egy fűkaszás!!

2022. jún. 10. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!