2400 négyzet métere kertet leszeretnek keríteni U alakban kell közel 110 méter kerítés lenne.Mi lenne a legjobb? Àr) érték arányban?
Szerintem fordítva kellene gondolkodni, mennyi a maximum, amit rá tudnál szánni?
Ha megvan egy keretösszeg, akkor lehet konkrétan valamit javasolni.
Nem akarok sokat főleg nem milliót rászánni.
Magasság úgy 1.6
Legolcsóbbak, leggyorsabbak az országban:
Igen, az igényektől függ, hogy mi ellen, és milyen minőségben akarod.
Ha komplett kerítést akarsz betonoszlopokkal, akkor ezek az előző linken tényleg nagyon olcsók. De azért arra számíts, hogy ha árajánlatot kérsz (szállítással), akkor minimum másfélszerese árat mondanak, mint amit az oldal nézegetése alapján gondoltál... (Én is így jártam...)
Mivel nekem csak üres telekhez kellett, elsősorban a szomszédok átjáró állatai ellen, és elég, ha 20 évig megáll (addig eladom), ezért szereztem oszlopot kivágott szőlőültetvényből, vettem drótfonatot az elérhető legolcsóbb helyről (ingyen szállítással, mert pont arra jártam a céges kocsival), 5000-ért kölcsönöztem egy gödörfúró gépet, és megcsináltam töredékáron.
Vadhálóval még olcsóbb lett volna, csak azon könnyebb átmászni, és ha valakinek olyan szándéka van, kevesebb szálat kell átvágni. (Mit lehet tudni...)
A kerítés 2 méternél kezdődik.
A 160-ast még egy tacskó is átugorja, ha jobb napja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!