Mi a véleményetek a nagyon belépő szintű 40-60k közötti ágdarálókról?
Pár köbméternyi kupacot kellene rendbe tenni, van egy elhagyott ház, aminek a kertjében a természet elfajzott, sarjakat kellene ledarálni nagyon maximum akkora átmérőben mint egy férfi kisujja.
Erre jó lenne a bérlés is, de emellett van egy nyaralónk, ahol mindent évente el kell játszani 1x, ezért hajlok arra, hogy vennék valami kicsi gépet. Nem zavar ha lassú, nem akarom erőltetni, csak bírja évente 1-2-3 alkalommal.
Ezek az olcsók fél m3-ig esetleg jók, azon felül csak mérgelődés.
Egyenesre kell elvágni mindegyik ágat, és egyenként bedugdosni. Rendkívül környezetszennyezők, óriási mennyiségű áramot pusztít adott mennyiségű gallyhoz képest.
Egy ismerősömnek volt hengerkéses, de abszolút nem működött, mindig beragadtak az ágak, és egyetlen darabot se sikerült rendesen összeaprítani. (Én nem láttam a gépet működés közben, nem tudom, mi volt a gond.)
A helyi szemétszállító cég nem biztosít lerakási lehetőséget? Égetést nem engedélyezi az önkormányzat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!