Szintetikus, félszintetikus ásványolaj alapú olajat keverjek a fűkaszába?
Hecht márkájú 2T fűkasza.
Mi a különbség?
Nem láttam javaslatot.
A szintetikus olajok jobbak általában. A minősítésből lehet látni, melyik mit tud.
A legolcsóbb szintetikus a MOL kisgépolaja, minden minősítése a legmagasabb. Ilyen kínai gépbe megteszi.
Pont, hogy nem teszi meg a kínaiba! DE szidják itt a kínai kaszákat, hogy így szar meg úgy szar, aztán ugyan nem kizárólag ezen, de többek között ezen is múlik az, hogy nem hosszúéletűek. A MOL olaja a legszutyokabb...
Szintetikus olajat használj, én Castrol Power 1 Racing 2T olajat szoktam használni, ez vált be. A MOL olajával volt problémám és a Stihl állítólagosan szintetikus olajával is.
2
Mint a linken látható, négy minősítő szervezet adta meg a legmagasabb minősítést a MOL olajnak. Ők ebből élnek, hogy bevizsgálnak olajokat, szóval nem járatnák le magukat egy kis cég olajának indokolatlan felminősítésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!