Hyundai hyd 415b vagy HECHT 152BTS fűkaszát vegyem?
Én semmilyen Kínait nem vennék,főleg nem hosszú távra. Közép kategóriásokban is vannak nem gagyi gépek. Gondolkodj mitől olcsók ezek ?
Csak az áfát számold le az árából.
Az a Hecht azért kezd elég jó lenni, de még mindig meg tud tréfálni sokféleképpen. Inkább 20 alá alkudva vennék a piacon egy 52 köbcentis hasonló alakút, aztán benzincső boltira csere, értelmes szűrőt is kaphatna a végére (Husqvarna valamelyik asszem jó rá), szárban a tengely végigzsírzása, szöghajtás átöblítése rendes hajtóműzsírral többször (kitekert csavarral pörgetés), majd feltöltés a megfelelő adaggal, gyertya csere championra, bejáratás után karburátor beállítása nulláról, fordulatszámmérővel. Mindről van több magyar videó. Hajlamosak kissé vontatottak lenni, tehát kell szeretni a dolgot.
Ja, meg egy Husqvarna legkisebb damilfej és 2,4 v 2,7mm szögletes damil valami beváltabb, de nem nagy név.
Olyan nagyon hosszú távra ezek akkor jók esetleg, ha kicsi területre kellenek.
Hechtről nagyjából csak rosszat hallottam, úgyhogy a kettő közül inkább a Hyundai.
Vagy ha jobbat akarsz kínaiban, akkor Fuxtec.
Fejre én nem költenék különösebben, piacon jókat lehet venni.
Az egyik gépemen ilyen van két éve:
Gyorstöltősként ugyan semmire nem való, mint semelyik kínai, de szétszedve normál módon könnyű felrakni rá 3 m négyszögletű damilt. És használat szempontjából is tökéletes, pont annyira adagol könnyen, amennyire kell. Ha fejet veszel, akkor ilyet vegyél, aminél patkó alakú a vezetőszem, nem pedig egy lyukon kell átkínlódni a damilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!