Kezdőoldal » Otthon » Kert » Hyundai hyd 415b vagy HECHT...

Hyundai hyd 415b vagy HECHT 152BTS fűkaszát vegyem?

Figyelt kérdés
Husszútávon melyikkel járnék jobban? Ha jól tudom ezek nem noname kínai cuccok.

2022. máj. 13. 15:11
A kérdező szavazást indított:
HECHT 152BTS
Hyundai Hyd-415B
Más
4 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:

Én semmilyen Kínait nem vennék,főleg nem hosszú távra. Közép kategóriásokban is vannak nem gagyi gépek. Gondolkodj mitől olcsók ezek ?

Csak az áfát számold le az árából.

2022. máj. 13. 19:04
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Esetleg tudtok ajánlani ezek helyett?
2022. máj. 14. 07:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Az a Hecht azért kezd elég jó lenni, de még mindig meg tud tréfálni sokféleképpen. Inkább 20 alá alkudva vennék a piacon egy 52 köbcentis hasonló alakút, aztán benzincső boltira csere, értelmes szűrőt is kaphatna a végére (Husqvarna valamelyik asszem jó rá), szárban a tengely végigzsírzása, szöghajtás átöblítése rendes hajtóműzsírral többször (kitekert csavarral pörgetés), majd feltöltés a megfelelő adaggal, gyertya csere championra, bejáratás után karburátor beállítása nulláról, fordulatszámmérővel. Mindről van több magyar videó. Hajlamosak kissé vontatottak lenni, tehát kell szeretni a dolgot.

Ja, meg egy Husqvarna legkisebb damilfej és 2,4 v 2,7mm szögletes damil valami beváltabb, de nem nagy név.

2022. máj. 15. 00:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Olyan nagyon hosszú távra ezek akkor jók esetleg, ha kicsi területre kellenek.

Hechtről nagyjából csak rosszat hallottam, úgyhogy a kettő közül inkább a Hyundai.

Vagy ha jobbat akarsz kínaiban, akkor Fuxtec.

Fejre én nem költenék különösebben, piacon jókat lehet venni.

Az egyik gépemen ilyen van két éve:

[link]

Gyorstöltősként ugyan semmire nem való, mint semelyik kínai, de szétszedve normál módon könnyű felrakni rá 3 m négyszögletű damilt. És használat szempontjából is tökéletes, pont annyira adagol könnyen, amennyire kell. Ha fejet veszel, akkor ilyet vegyél, aminél patkó alakú a vezetőszem, nem pedig egy lyukon kell átkínlódni a damilt.

2022. máj. 16. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Riwall Pro-k között nézz szét szerintem inkább...
2022. máj. 17. 12:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. máj. 18. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!