Kezdőoldal » Otthon » Kert » Van egy új hyundai fűkaszám....

Van egy új hyundai fűkaszám. Milyen arányú keverék kell bele?

Figyelt kérdés
A könyve szerint 1:25, de még alig használtam és a kipufogóból folyik az olaj. Túl sok lenne neki az olaj?
2019. jún. 19. 07:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha nem a könyve szerintit teszed bele még az amúgy is nagyon rövid élettartama előtt tönkremegy.
2019. jún. 19. 09:31
 2/5 A kérdező kommentje:
De az is érdekes hogy a könyvébe úgy van beleírva hogy 1:25 (2,5%), de a 2,5% az 1:40 jelent. Van egy keverési táblázat a neten és ott így írja.
2019. jún. 19. 10:45
 3/5 mindentudó99 ***** válasza:
25 liter benzin egy liter olsj
2019. jún. 19. 14:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindig a könyv utasítása a mérvadó, de ez esetben a könyvet tényleg elb... elírták. 25-ös és 40-es keveréket is írnak benne, megnéztem én is a neten. Ilyesmi általában 25-össel megy, de soha nem lehet tudni.

Én a helyedben megkérdezném e-mailben a forgalmazó céget.

2019. jún. 20. 09:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ennek van egy valamivel nagyobb tankja mint 1 liter. Veszel egy decis olajat és annak a negyedét esetleg picit többet töltöd bele egy tankhoz. Az pontosan elég ebbe. Azzal hogy folyik az olaj a kipufogón ne foglalkozz mert ez a dolga ezeknek a kétütemű motoroknak, valamint új gépeknél szabadabbak a járatok és jobban fröcsköl a kipufogó.

A gyári 1:25 keverék csak bejáratáshoz illetve nehéz üzemi körülményekhez kell, egyébként felesleges a hátad mögött túlzottan füstöltetni a motort.)

Nekem 8 éve üzemel hibátlanul egy ilyen gép, nincs semmi baj vele. A szöghajtást zsírozzad minden elővétel előtt grafitos zsírral és szezonálisan a benzincsövet a tankon mert azt eszi a benzin sajnos.

2019. júl. 16. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!