Milyen olcsóbb kategóriás damilos kaszát ajánlanátok?
- egy kb.300 m2-es kertrész kaszálása (évente 3 vagy 4szer)
- udvaron kisebb helyek kaszálása ahova nem fér oda a fűnyíró
- ne az legyen hogy megveszem, de első használat előtt ezt-azt-amazt cseréljek le rajta jobb minőségűre.
- kb 50 ezer Ft-ig gondoltam.
Mit ajánlanátok ezek alapján?
Pl. Strauss, Gardenfeld, Mtd mennyire használhatóak e célra?
Amiket írtál, azok a piacon kapható leggagyibbak.
Ez egy fokkal jobb, és az anyaghasználat is egész rendes, középkategóriát idéző:
Nézz utána a neten, talán még 40 alatt is megkapod akcióban. A Tescoban is szokott olcsón lenni.
Nem profi gép persze, de az 50 alatti kategóriában nemigen van jobb.
Az olcsó kaszák mind tömeg áruk.Mindegy mi a neve ,csak a forgalmazók mások.
Ezek is olyanok,mint a lottó 5 ös .Szerencse kell hozzájuk. A jótállás meg senkit se tévesszen meg. Úgye ezek a gépek az év max 6 hónapjában vannak használatban. MTD vettem,a második éven azonnal meg is adta magát.
A szervitől a megvásárlási üzleten át eljutottam a gyártóig.
Hát a pofámba vágták,mit akarok ennyi pénzért? Különböző költségeket soroltak fel,amelyek a gépet terhelik eladási.A nettó ár,alig 10 ezer volt.Aztán tudatták ezek hobbi gépek,max 6 hónapi garanciával.
Majd vettem közép kategóriásat,tehát én elmondhatom ,hogy az olcsó volt a drága .
Egy dolog történik az olcsó kaszákkal, ami miatt rövidéletűek: megveszi egy nagyon hülye, aki nem tud vele bánni és azért "szív" vele, és Ő azért nem szív a drága kaszákkal, mert azt úgy gyártják, hogy a hülyét is túlélje!
300m2-ről van szó és évi 3-4 fűvágásról, nem feltétlenül van szüksége komolyabb gépre! Az én fullkínai Championship névre hallgató (lehet más névre is hallgat) kaszám immáron 4 éves, hasonlóan kb. 300m2-t nyírok vele, ilyen tavaszi időszakban, mint most, hogy esős időszak van, akár hetente is vágni kell a füvet. 4 év alatt egyetlen problémája volt, hogy eltört a tank, cseréltem, 2000 forint volt ha jól emlékszem.
Elsőre indul, semmi problémája. A töködet is lerázza a bokádig, mert nulla rezgéscsillapítás, de 300m2-en kibírom. Ha jól emlékszem nem volt 30 ezer forint. Ahogy előttem írták, terheléssel kell bejáratni és oly módon, ahogy írta!
Köszönöm a válaszokat!
Igen, én is szívesebben venném a nagyobb márkák gépét, de 1 kereset és sok kiadás mellett ennyit tudok rááldozni.
Meg ekkora területtel egy kisebb márka gépe is megbírkózik ha okosan van használva.
Pl volt már régebben MTD kaszám, ennél nagyobb területen és gyakrabban használtam, 5évig semmi gondja nem volt amig használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!