Másfél liter benzinhez mennyi olaj kell 1:50 keverékhez?
Akkor eddig 1:20-as keveréket használtál. Nem lehet, hogy kicsit füstölt? :)
Ha sokat használtad így, valószínűleg jól le is rakódott a dugattyú tetejére, aztán meg majd leválik, és jól végigkarmolja a henger falát, kompresszió odalesz.
Ha gyógyszertár felé jársz, vegyél egy 20 ml-es fecskendőt.
Van, ami nem olajálló, de a legtöbb igen.
Ablakspriccelős flakon belsejében lévő csőből szoktam ráhúzni egy 10 cm-es darabot, úgy könnyebb használni.
30 ml.
Nem 3 deci, ahogy valaki előttem írta.
10-es vagyok. Igaza van a 12-nek. Elnézést kérek!
Az még pontosabb, ahogy a 7-es írja, mert 51 rész lesz (50+1)., vagyis egy 1,5 literes üvegbe nem férne bele (számítva, hogy az üveg nyaka is beleszámít a 1,5 literbe, ami valószínűtlenség.
Hát, éppenséggel a flakonok a kupakig nézve nagyobbak, mint a névleges méretük. Hagynak helyet levegőnek, hogy felvegye a folyadék hőtágulását.
Eleve már a töltésnél többet tesznek a flakonba egy kicsivel, hogy a pontatlanság ellenére is csak felfelé tudjanak tévedni, lefelé ne, mert azért büntetést kaphatnak, a víz meg gyakorlatilag ingyen van. Még ha üdítővel vannak is töltve, azok is víz alapúak. És még efölött kell hely a levegőnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!