Master22 kérdése:
Mobilgarázs alján a lemezhez tófóliat mivel lehet hozzá ragasztani?
Figyelt kérdés
Tófólia2022. máj. 10. 16:45
1/5 anonim válasza:
HDPE a tófólia anyaga, csak azt csak hegeszteni lehet, vagy mechanikusan odaszorítani.
2/5 anonim válasza:
Tófóliát? Azt meg minek? Maradt? Erre vékony, elfog szakadni. Minimum műanyagpadló kellene oda, ha ez inkább egy tároló, nem kocsival/motorral állsz be ide, ha igen, akkor meg abszolút másban kell gondolkodni.
Van lemez a garázs alján? Milyen mobilgarázs ez? Azoknak alja nem szokott lenni..
Egyébként merem feltételezni, hogy nem nedvszívó felületen használható műanyagpadlóhoz is alkalmazható ragasztóval ugyan le lehetne ragasztani, (már bocs), de hülyeség lenne!
3/5 A kérdező kommentje:
15cm magas beton sáv alapra van rakva a garázs, és kívülről be folyik a víz. Oda akartam ragasztani ezt a fóliát.
2022. máj. 10. 23:49
4/5 A kérdező kommentje:
A sáv alapnak nincs lejtése,
és a víz befolyik a garázsba
de gondoltam is hogy nem lesz jó a tófolia.
2022. máj. 10. 23:55
5/5 anonim válasza:
Ja, az más. Azt hittem már, hogy az egész aljzatra akarsz ragasztani. Nehéz eltömíteni az ilyen garázsokat a trapézlemez miatt. Nem tudsz emiatt kívülről sem szegélylemezt tenni... =/ Láttam többektől azt, hogy egészen egyszerűen kívülről srégen rákentek betont vagy csemperagasztót, de a bejárati rész ezzel még nincs megoldva. Amikor épült, akkor kellett volna az alsó profilt beágyazni valamilyen tömítőanyagba, akár sziló, akár zsindelyragasztó. Próbálkozz valahogy belülről tömíteni, kihúzni zsindelyragasztóval vagy szilikon tömítővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!