Egyszerűen alig kapni használt műanyag hordót, miért van ez?
Figyelt kérdés
Alig kapni használt hordót, ha kapni is akkor pillanatok alatt elviszik, vagy pedig valami szürke kereskedő, akinél éppen vagy van vagy nincs, és majd később, vagy rendelésre tud csak, ilyesmi.
Alternatívát sem találtam, van IBC tartály de az megint csak drága, szüretelő kád amire gondoltam még, de az nem zárható (termény), így igazából sok haszna nincs, esővizesnek jó lehet, de hamar beromlik benne a víz.
Az újak meg kva drágák...
2022. máj. 9. 10:55
11/12 anonim válasza:
Azért ment fel minden tartályféleségnek az ára, mert gázolajat vesznek bele, az árstop utánra. A fuvarosok meg már most is használják, mert az árstop teherautókra nem vonatkozik, úgyhogy személyautóval járnak oda-vissza a benzinkút meg a saját tartályok közt.
12/12 anonim válasza:
Tudom, hogy nem ugyanott van, de érdemes megkérdezni, hátha jár arra, mert külföldről hozza be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!