Egyszerűen alig kapni használt műanyag hordót, miért van ez?
Alig kapni használt hordót, ha kapni is akkor pillanatok alatt elviszik, vagy pedig valami szürke kereskedő, akinél éppen vagy van vagy nincs, és majd később, vagy rendelésre tud csak, ilyesmi.
Alternatívát sem találtam, van IBC tartály de az megint csak drága, szüretelő kád amire gondoltam még, de az nem zárható (termény), így igazából sok haszna nincs, esővizesnek jó lehet, de hamar beromlik benne a víz.
Az újak meg kva drágák...
Még ez van a legközelebb:
Ezen a képen láthatóak a 8000 Ft-os tartály állapotai. Műanyag hulladékért forintot nem adnék...
Van helyben is tartály, 15 ezerről indulnak, majd utánaérdeklődök. Ezzel a tartállyal az a bajom hogy átsüt a nap rajta, körbe kell ponyvázni különben pillanatok alatt bealgásodik.
#7 köszönöm ismerem, de attól a falra tudok mászni, mikor a szállítási díj megegyezik vagy még több mint a termék vételára... Ennél is így van ez. Ilyen nagy méretű dolgokat NEM rendelek házhoz.
Elvileg lesz a közelben kb. egy hét múlva hordó, hát nem tudom meddig lesz készletes, vagy megint elkapkodják-e.
Mindenkinek hordóra fáj a foga, érdekes...
Ez a fószer maga viszi ki a hordókat, én 12 kicsi és 2 nagy hordót vettem tőle talán 36-ért, és a kiszállítás ingyen volt.
Tehát még alkudtam is az árból.
Autópálya lehajtótól 20 km-re hozta el.
Hívd fel, kérdezd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!