Kezdőoldal » Otthon » Kert » Egyszerűen alig kapni használt...

Egyszerűen alig kapni használt műanyag hordót, miért van ez?

Figyelt kérdés

Alig kapni használt hordót, ha kapni is akkor pillanatok alatt elviszik, vagy pedig valami szürke kereskedő, akinél éppen vagy van vagy nincs, és majd később, vagy rendelésre tud csak, ilyesmi.

Alternatívát sem találtam, van IBC tartály de az megint csak drága, szüretelő kád amire gondoltam még, de az nem zárható (termény), így igazából sok haszna nincs, esővizesnek jó lehet, de hamar beromlik benne a víz.

Az újak meg kva drágák...

2022. máj. 9. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem köbös IBC-ért nem sok a 8000 Ft, ha sokat locsolsz.
2022. máj. 9. 11:40
 2/12 A kérdező kommentje:
#1 Hol találtál 8 ezerért IBC tartályt? Még váz nélkül se kapni annyiért, vagy akkor az nagyon hitvány állapotban van már...
2022. máj. 9. 11:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Melyik megyében laksz?
2022. máj. 9. 11:46
 4/12 A kérdező kommentje:
Szabolcs.
2022. máj. 9. 11:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Még ez van a legközelebb:

[link]

2022. máj. 9. 11:55
 6/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ezen a képen láthatóak a 8000 Ft-os tartály állapotai. Műanyag hulladékért forintot nem adnék...

Van helyben is tartály, 15 ezerről indulnak, majd utánaérdeklődök. Ezzel a tartállyal az a bajom hogy átsüt a nap rajta, körbe kell ponyvázni különben pillanatok alatt bealgásodik.

2022. máj. 9. 11:59
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én tőle vettem évekkel ezelőtt, akkor is ennyi volt.

2022. máj. 9. 12:31
 8/12 A kérdező kommentje:

#7 köszönöm ismerem, de attól a falra tudok mászni, mikor a szállítási díj megegyezik vagy még több mint a termék vételára... Ennél is így van ez. Ilyen nagy méretű dolgokat NEM rendelek házhoz.

Elvileg lesz a közelben kb. egy hét múlva hordó, hát nem tudom meddig lesz készletes, vagy megint elkapkodják-e.

Mindenkinek hordóra fáj a foga, érdekes...

2022. máj. 9. 12:45
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fószer maga viszi ki a hordókat, én 12 kicsi és 2 nagy hordót vettem tőle talán 36-ért, és a kiszállítás ingyen volt.

Tehát még alkudtam is az árból.

Autópálya lehajtótól 20 km-re hozta el.

Hívd fel, kérdezd meg!

2022. máj. 9. 12:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Szabolcs megye meg Győr valahogy nem ugyanott van XD
2022. máj. 9. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!