Virágföldben lehet zöldséget termeszteni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 9. 06:33
2/7 anonim válasza:
Persze. Ha cserépben szeretnéd termeszteni, akkor arra figyelj, hogy tápanyag utánpótlásra lesz szüksége. A legegyszerűbb az öntözővízhez adható.
3/7 anonim válasza:
#2 vesz hozzá érett komposzt marhatrágyát, és azzal keveri a virágföldet, később pedig igen, lehet oldatozni.
4/7 anonim válasza:
Nyugodtan. Részletesebben már előttem megírták.
5/7 anonim válasza:
Rendes virágföldhöz felesleges a marhatrágya. Az akkor kell, ha otthon keverget az ember valami kerti földből meg komposztból meg hasonlókból.
A virágföld (legalábbis, ami nem bóvli) mind szerkezetét tekintve, mint tápanyagtartalmát tekintve mindent tartalmaz, amit kell. (Műtrágyát is.) Ezekkel a növények elvannak egy darabig.
6/7 Z válasza:
Én panelban a teraszon edényekbe ültettem cukkinit meg retket. Eddig szépen nőnek.
7/7 anonim válasza:
Attól függ mennyi földben. Az elején szépen nőnek benne a növények, de utána nem lesz elég a tápanyag. Pár hónap után érezni fogod, hogy nem olyan "zsíros" a föld, hanem összesik, poros állagú lesz. Gyorsan ki is fog száradni a föld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!