Kezdőoldal » Otthon » Kert » Oleo-mac bch 400 t, 1:40es...

Oleo-mac bch 400 t, 1:40es keverékkel?

Figyelt kérdés
2022. máj. 5. 07:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A mellékelt használati utasítás ugye 1:50-est ír.

Van, aki 40-est használ, a jobb kenés miatt, ez még szerintem nem olyan nagy baj, csak felesleges. Ha 50-est írnak, akkor az nem azért van, mert irigylik a bevételt a motorolajgyártóktól. Hanem mert a motor kialakítása, beállításai úgy történtek, hogy 50-es keverékkel működjön jól. 40-essel jobban füstöl, és a rossz minőségű égés miatt fokozódik a lerakódás az égéstérben. 40-es benzinhez át kellene szabályozni, hogy kevesebb benzin jusson több levegőhöz. Viszont az meg teljesítménycsökkenést okoz.

2022. máj. 5. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Olyat kell használni amilyet a gyártó elő ír.Bővebben már az 1 es leírta .

Azért nem gagyi áron kaphatók ezek a márkák,mert jó anyagból készűltek.

2022. máj. 5. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen jó a 40 es, csak ha lehet használj szintetikus olajat. Én fél szintetikussal használom a stihleket 40 es keverékkel, azokba is 50 es kéne, és nincs semilyen lerakódás.
2022. máj. 5. 08:47
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

3-as, én is 1:40be kevertem, a bejáratás alatt, aztán majd lágyítom.

2022. máj. 5. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!