Kemény és repedezett a föld a vetés felett. Mit tudok csinálni még nem késő?
Puha földbe vetted a magokat gondolom aztán öntözted majd megkeményedett es repedezett lett.
A repedéseken szoktak kikelnek a növények szóval az nem annyira nagy gond.
Lehet nem ártana egy öntözés, a száraz földben nehezen csírázik a mag.
Nálam is csak a sok eső után kezdtek kelni a dolgok en is ket hete vettem a sárgarépát petrezselymet de ezeknek több idő kell még nálam sem keltek ki.
Ja, nekem is pont ez jutott eszembe, hogy meg lett öntözve vetés után, és ettől lett kemény és repedezett a föld. Ha ilyet csinálsz, akkor azt már folyamatosan öntözni kell. Az öntözés annál jobb, minél lassabban történik, és nem áll meg a felszínen egy másodpercre se, hanem ahogy érkezik, úgy tudja elnyelni a föld.
A borsó és spenót kijön akármilyen kemény földből, a többi bizonytalan.
Ha alul eleve száraz helyre kerültek a magok, akkor felül hiába kapott a felszín egy kis vizet, az nem szivárgott le a magokig, hanem elpárolgott azóta. Nálam 2 hete eleve porba kerültek a magok. Én is öntöztem, csak nem a felszínt. A borsó, saláta, retek kikeltek.
Megöntözheted heti 2x 3x
Azért minden nap nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!