Véletlen össze lett ültetve a ribizli és a málna. Bajuk lehet együtt?
Figyelt kérdés
Kaptam a szomszédtól ősszel egy ribizli tőkét és tavasz elején hogy kihajtott megindult egy málna hajtás is, már jó magas. Ezt szét tudom majd szedni ősszel úgy hogy egyik se sérüljön? Le lehet dugni a málnát vagy a ribizlit úgy mint a szőlő metszést?2022. ápr. 5. 19:47
2/5 anonim válasza:
A világon semmi bajuk nem lesz, nekem is van két több éves feketeribizli a málnasor közepén.
A ribizli nagy sikerrel dugványozható, a málna sokkal kisebb esélyű, de nem is igazán szükséges, mert ha jól érzi magát a helyén, számtalan gyökérsarjat hoz.
3/5 anonim válasza:
Nem, nekem is a málnák között van a ribizli is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. ápr. 6. 15:44
5/5 anonim válasza:
De ha most lett ültetve a ribizli, akkor nyugodtan át lehet még tenni. Vágd vissza jó erősen, ha még nem tetted meg. Ha csak ősszel ülteted át, az megint visszaveti a fejlődésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!