Benzinmotoros funyirot, hogy kell beinditani?
van egy briggs motoros gepem. benzin, gyertya, karbi okes, levegoszuro uj.
nahmost a problemam, hogy probalom berantani, de ha elkezdem huzni kb 20cm utan a berantoszerkezet beragad/beakad valamibe. nem akarok eroskodni mer felek szethullik. leszedtem a boritast, megneztem a berantoszerkezetet, es nekem jonak tunik, huzasra kinyilik 2 fog...
kezzel ha nehezen is de at tudtam forditani a motort.
szerintetek mi lehet a problema merre keressem a hibat?
ha besult a motor akkor kezzel vagy akar dugokulcsal tudnam forgatni? mert ha leszedem a berantoszerkezetet es a boritast kezzel/dugokulccsal at tudom forgatni es nem erzek akadast, bar holnap lecsekkolom meg1x.
ugy latom ez 4 utemu gep, mert van kulon olajtartaly, es pont tavaly tavasszal lett rakva bele uj olaj tele, es meg most is van benne olaj. jo ha futott 10 uzemorat, es megnezve kb60% az olaj mennyisege
3, koszi holnap ranezek a lendkerekre
4, erre en is gondoltam de ha leszedem a behuzoszerkezetet, akkor ugyanazt csinalja mind ebben avideoba 11.04-tol https://www.youtube.com/watch?v=xzHekYyxRh0
es sztem ugyanolyan funyiro van a videoba emlitve mint nekem 11.03-nal hallom is hogy briggs. de ettol fuggetlenul,ti talalkoztatok mar olyannal, hogy amikor a behuzo szerkezet a kezembe van es terheletlen akkor jol mukodik, viszont a helyere beszerelve nem?
5, ezt pontosan hogy tudnam megnezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!