Eper palántákat általában mikor és hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
2022. márc. 20. 19:27
1/8 anonim válasza:
Netről szoktam venni. De csak azért mert a párom szereti. Amúgy szerintem k@rva drága.
3/8 A kérdező kommentje:
Na most megkívántam az eperpálinkát.. :D
2022. márc. 20. 20:01
4/8 anonim válasza:
#3 "Na most megkívántam az eperpálinkát.. :D" Akkor most tisztáznod kellene, hogy mire is kérdeztél? Kérdésedböl azt hittem, hogy szamoca/eper/földieper palántát keresel. De az eperpálinka nem ebböl, hanem az eperfa/szeder terméséböl (tájegységi megnevezések) készül!!!!!
5/8 A kérdező kommentje:
Szamóca palántákra gondoltam a kérdésben, a hármas válaszomban pedig szamóca pálinkára. :D
2022. márc. 20. 22:16
6/8 anonim válasza:
Faiskolákban, kertészetekben folyamatosan kapható (ha még el nem fogyott).
Máshol általában ősszel és tavasszal árulják. Tavaszi telepítésnél már nem várható nagy termés.
Most már lassan elkezdik árulni pl. Jófogáson, meg helyi piacokon. De webáruházakban is megnézheted, csak ott drágább.
7/8 anonim válasza:
Auchan, Lidl jövő héttől. Tavaly jofogásról cérnaszál vékony palantákat kaptunk, azzal vigyázz. Saját tapasztalatom szerint nem éri meg. Drága, sok vele a macera. Ha nagyon eprezni akarsz menj szedd magadba, tavaly 500 ft-ert szedtük kilóját.
8/8 anonim válasza:
Mi pár éve a Lidlben vettünk palántákat. Azóta már nagyon elszaporodtak nálunk . :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!