Kerti le szúrható napelemes szolár lámpat,télre kint lehet hagyni? Vagy okosabb behozni hogy a hideg ne tegye az akkuját tönkre.
Figyelt kérdés
Obiban vásároltam 15db leszúrható lámpát.
Nap tölti pici led világít venne.
Olcsó is,müködik is.
Ti kint haggyátok vagy télre beviszitek meleg helységbe ?
2022. febr. 18. 21:00
1/5 anonim válasza:
Nekem kint van tavaly óta.
És van egy füzér szerű,az meg vagy 4 éve.
Ma sütött a nap,most is világítanak.
Ha nyári dekoráció és esetleg drágább darab lenne,akkor bevinném télre. Alapvetően nekem funkciója is van,ha jövök haza este,akkor pont elég fényt ad,hogy betaláljak bukdácsolás nélkül.
Sötét meg nem csak nyáron van.
2/5 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ezek sajnos hetek alatt tökremennek, akár kinn hagyod, akár nem. Én is ilyen pici, olcsókat vettem, de már pár nap után csak a fele világított, így állandóan újakat kellett vennem.
3/5 Miss Endzsi válasza:
Az 5-ből 2 db működik nekem tavaly óta.
4/5 A kérdező kommentje:
Picit drágábbat vennénk vajon jobban bírná?
Esetleg vett valaki drágábbat közületek? Az hogy bírja?
Mert ha úgy van db ig maradnak ezek utána meg nézek komolyabbat .
De itt is árban a csillagos ég a határ
2022. febr. 19. 05:48
5/5 anonim válasza:
Nekem a régi az ikeás (ez az egy fedett,de nem zárt helyen)a többi Lidl-ből van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!