Kezdőoldal » Otthon » Kert » Mi az a csoportos rózsa?

Mi az a csoportos rózsa?

Figyelt kérdés
Értem mi az hogy egyszer, meg mi az hogy csokor, de mi a fene az a csoportos?

2022. febr. 13. 14:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Feltehetöen google fordítóval készült a szöveg.
2022. febr. 13. 15:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Jajj, egy szál*, de tényleg nem tudom mi az a csoportos😅
2022. febr. 13. 16:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Huhh, annyira nem értek a botanikához, de vannak virágok, amik csoportosan teremnek, tippem szerint erre utal a csoportos rózsa.
2022. febr. 13. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a csoportos rózsa, ami nem egy szálával nyílik, hanem csokrosan. Tehát levágsz egy szárat, és a kezedben marad akár egy komplett csokor. Néha csak 4-5 közepes méretű virág van rajta, néha 50 apró.

De amúgy ilyen kérdésnél linkelni kellett volna az adott oldalt, mert úgy pontosabb választ lehet adni, mint ha találgatjuk, hogy mit is olvastál.

Ennél itt vannak 20 virágú szárak:

[link]

[link]

2022. febr. 13. 17:30
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! A Wolton láttam egy virágrendelésnél.
2022. febr. 13. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Még ha rákeresel képkeresővel, hogy polyantha rózsa, akkor is ilyen csokrosan nyílókat találsz. Szerintem vágott csoportos rózsának ezek közül használnak egyes fajtákat.
2022. febr. 13. 20:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!😊
2022. febr. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!