Kezdőoldal » Otthon » Kert » Szerintetek elkezdhetem a...

Szerintetek elkezdhetem a kerti munkalatokat?

Figyelt kérdés
Nem reg koltoztem be eletem elso kertes hazaba, es a kertet erosen rendbe kene tenni.... fuvesites, murvazas,viragultetes , kerti to keszites... ugye mindenek elott fel kell assam a kertet, majd utana fuvesiteni... ahogy latom egesz jo idok lesznek most mar... szerintetek el lehet kezdeni ? Vagy tul korai ?
2022. febr. 9. 11:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Lesznek még bőven fagyok, de felásni és trágyázni lehet. Viszont az ásás után hagyd göröngyösen, ne egyengesd el! Majd csak tavasszal, mielőtt megkezded az ültetést.

A tavat pl. kiáshatod, ha éjszaka sem fagyott nálatok napok óta, mert fagyott földet ásni emberes feladat.

2022. febr. 9. 11:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ilyenkor ha felszárad kicsit, akkor gereblyézni szoktam,visszavágom amit ősszel nem szoktam.

Ha jobb idő van akkor elégetem a gallyakat (ha engedi az önkormányzati rendelet)

A füvesítés, ültetés még korai.

De ez az időszak alkalmas arra,hogy átgondoljam mit szeretnék az idén megcsinálni a kertben.

A garázsban kallódó faanyagok és társaik átnézése, tudom e még hasznosítani.

Esetleg barkácsolok.

Rendbe szedem a szerszámokat.

Ha akarok palántát nevelni vagy bármit elő hajtani,akkor ilyenkor szoktam.

Egy jó tanács,ha ültetnél..

Új háznál figyeld meg hogy kék és nyugszik a nap,sok szép virágzó növénynek nem mindegy.

Ne ess abba a hibába,mint én,hogy a hortenziákat a délutáni tűző napnak kitettem.

2022. febr. 9. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!