3 részes létrát méretre lehet állítani padláshoz?
Miért ne lehetne? Kitolható létra... Nyilván nem tudod fokozatmentesen állítani, létrafokonként lehet a hosszát állítani!
Akkor van értelme ilyet vegyél, ha használnád más célokra is! Ha csak a padlásfeljáróhoz használnád, semmi másra, akkor építeni kell a helyére egy újat, fából. Lekezeled és ismét jó legalább 50 évig!
ilyen van nekem is. Ha kell, akkor elviszem egy faág vágáshoz, cserép javításhoz, stb...aztán vissza a padláshoz. Persze én összetolva a kerítés mellett tárolom, nincs útban.
Rendkívül erős alu ötvözetből van, ráadásul könnyű.
Ha nem megy át rajta egy kamaz, akkor örök életű. Nincs rozsdásodó alkatrésze.
Én megvenném.
Nekem 2 különböző méretben van ilyen háromrészes alulétrám, de ha padláshoz kellene új, akkor is fából csinálnék fixet.
A vasnál ez sokkal gyengébb, de téged el fog bírni. (Azért alu, hogy könnyű legyen mozgatni, meg ugye nem is rozsdásodik.)
Ha jól rémlik, a Tescoban ez a méret 21 E.
5.: Oké, legyen gyengébb :)
Most rákerestem, és 3x7-es létra 15-21 ezer forint a tesco-ban. Hány éve vetted? Csak mert azóta a legolcsóbb 3x6-os létra is bőven 30 ezer forint felett kezdődik az árukeresőn.
Egy hónapja voltam ott, rápillantottam, ahogy elmentem mellette, csak már nem biztos, hogy pontosan emlékszem. De szerintem a 6-os 21 volt, a 7-es 24.
Én akcióban vettem ott két éve, 16 körül. Nem profi minőség, a nyitogatásnál oda kell figyelni, de csak a kétszer ennyibe kerülők jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!