WC cseszebe ultettem viragokat a kertbe, a szomszedaim kirohognek. Nem ertem,hogy mi a bajuk. Mással is elofordul?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 14:09
21/27 anonim válasza:
De nem rosszindulatból röhögnek, hanem mert tényleg vicces! 😃😃😃
22/27 anonim válasza:
Nem egyedi dolog, vidéken járva-kelve gyakran láttam ilyet.
Kicsit ízlésficamos számomra, de hát kinek mi. Azért tény, hogy elég vicces.
De kit érdekel, ki mit szól hozzá?
23/27 A kérdező kommentje:
A szomszed hukyegyerek uj poenja,hogy lovoldozi meg kovel dobalja, talan csuzlival... miert kell ilyen rosszindulatunak lenni?
2021. dec. 17. 13:46
24/27 anonim válasza:
Az meg azért van, mert neveletlen a kölök, nem a wc-s virágláda miatt.
25/27 ha5ctx válasza:
"a szomszéd nem érti a művészetet" - t választottam.
.... Amúgy én sem, de elfogadom..
Mindenki másképp bolond!!!! 😄
26/27 anonim válasza:
"A szomszed hukyegyerek uj poenja,hogy lovoldozi meg kovel dobalja, talan csuzlival... miert kell ilyen rosszindulatunak lenni?"
Jajj, nem kell ennyire túldramatizálni, hogy megtetszett egy kép az interneten, és itt előadod, hogy építettél egy ilyet a kertben. Nem is te csináltad. Akkor a szomszéd gyerekek hogyan dobálják kővel, ha az egész budi egy másik földrészen van...
Tele van ezzel a képpel az internet.
27/27 A kérdező kommentje:
Dragam! Azert mert nem mentem ki az esobe lefotozni, attol meg nem jelenti azt,hogy nincs a kertbe. Egyszerubb volt rakeresni a neten es elkuldeni. Ugyis pontsan tudja mindeki hogy nez ki ez a valosagban. ..- kiveve teged!
2021. dec. 21. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!