Hecht márkájú fűnyíró/fűkasza tapasztalata valakinek?
Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.2021. nov. 30. 07:27
1/9 anonim válasza:
Szomszédnak volt fűkasza. Sokat kínlódott vele az első év után, aztán idén már nem használta.
3/9 anonim válasza:
nekem van elektromos és benzines hecht fűkaszám is és még nem volt hibája
4/9 anonim válasza:
Nekem benzines Hecht lombfúvóm van, és egész jó.
5/9 anonim válasza:
nekem van, hibátlanul megy 5 éve
6/9 anonim válasza:
A szomszédnak van 2~3 éve,nem volt még gond vele,mondjuk viszonylag kis területen használja.
Nálam volt már 2~3 alkalommal,hát erős,de brutál nehéz egy gép,egy szűk óra munka után kivoltam,de nagyon,-igaz,170 centis,70 kilós,nem egy díjbírkózó vagyok.
7/9 anonim válasza:
Hecht magassági ágvágóm van, elektromos. Viszi mint a fene, jól meg tudtam vele metszeni az öreg diófát, a korhadó ágaktól megszabadítottam vele. Jó készülék!
8/9 Marthen válasza:
Öt éve vettem és sokat kínlódtam mert szaggatta a damilokat. Vettem a legvastagabbat ami még belefért a kiváló automata adagolójába, azóta folyamatosan tudom használni, nem okozott gondot a kábel és nagyon erős a masina. (700m2 telek)
9/9 A kérdező kommentje:
Milyen van pontosan?
2022. márc. 22. 07:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!