Milyen láncfűrészt vegyek otthoni tűzifa felvágására körülbelül 100 ezer forintos keretből?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy mindenkinek megvan a saját elképzelése. Mivel én nem értek hozzá minden segítő választ hasznosnak fogom pontozni.
Köszönöm
2021. nov. 3. 22:01
11/12 anonim válasza:
Akkor érdemes fűrészelgetni ha van egy erdőd mint nekem. Viszont még így is macerás hazahozni a kitermelt fát mert drága a fuvar és a NAV is bunkózik, megállít fás autókat mostanában hogy honnét való stb. Én kiszedtem az üléseket és megpakolom, letakarom és úgy hordtam haza az idén is. Egy húsz éve vásárolt Husqvarnám van, negyvenes Oregon lappal, Stihl lánccal. Soha semmi gond nem volt még vele, a kínai gépekben nem bízom de tartaléknak darabolásra lehet hogy beszerzek majd egyet.
12/12 anonim válasza:
Szia! 100 rugóért rengeteg jó gépet kapsz ,használtban akár 70ccm gépet is. 55-ért vettem öreg Husqvarna 365 Sp gépet kicseréltem a blokkot alatta,új csapágyakat dugattyút szimeringet raktam bele 85 ben állt meg -bárhova elég 40cm fát 6-7 másodperc alatt vágom el vele. Elektromos nem férfinak való vagy csak botkezűnek, lassan fél világ férfitársadalma p inát növeszt ,képtelen elvégezni a férfias feladatokat mert balesettől pánikol ,képtelem megbütykölni bármit akár egy lakkozott körmű plázacica..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!